Beste loopband 2017

Beste loopband van 2017

 

Onze experts hebben hun keuze voor de beste loopband van 2017 gemaakt. Daarbij zijn innovatieve modellen van nieuwe loopband merken alsook van merken met een jarenlange stevige reputatie vergeleken. Met het uitgebreide aanbod van beschikbare merken en modellen is het heel gemakkelijk om door de bomen het bos niet meer te zien.

 

Om die keuze wat gemakkelijker te maken hebben onze experts de verschillende loopbanden op basis van meerdere criteria aan een test onderworpen. Daarbij is rekening gehouden met meerdere factoren zoals prijs, prestatie en alles daar tussenin. Binnen elke categorie hebben ze vervolgens hun favoriet gekozen.

 

Omdat niet alle loopbanden voor alle situaties het meest geschikt zijn hebben die keuze opgedeeld in verschillende secties. Deze secties zijn:

 

Op type

  • Beste loopbanden voor thuisgebruik
  • Beste opplooibare loopbanden
  • Beste loopbanden voor hardlopers
  • Beste loopbanden voor intensieve gebruikers
  • Beste commerciële loopbanden
  • Beste loopbanden voor wandelaars
  • Beste crosstrainers
  • Beste loopbanden voor aan bureaus
  • beste loopband alternatieven
  • beste goedkope loopbanden

 

Beste loopbanden voor thuisgebruik

 

Wat is de beste loopband voor thuisgebruik? Wie op zoek is naar een goede loopband van zeer goede kwaliteit met veel opties dat geschikt is voor all-round gebruik, raden we aan om een loopband van ongeveer € 1500 te kopen. Onze lijst met 3 beste loopbanden voor thuisgebruik, zijn zeer goede loopbanden voor een meerderheid van de gebruikers en liggen rond deze prijsklasse. Volgende modellen raden we in dit geval aan:

 

Model 1

Model 2

Model 3

 

Lees ook het volledige bericht:  beste loopbanden voor thuisgebruik

 

Beste opplooibare loopbanden

 

Opplooibare loopbanden zijn uitstekend om ruimte te besparen. Toch moet je hierbij opletten want sommige loopbanden zijn gemaakt met een dunne band dat veel lawaai maakt, onbetrouwbaar kan zijn wat het gemak van een opplooibare loopband helemaal teniet doet. Een opplooibare loopband vinden dat zowel gemakkelijk te gebruiken is, stevig gebouwd en en van een goede kwaliteit is kan moeilijk zijn. Maar er zijn ook modellen die dit allemaal goed weten te combineren.

 

Model 1

Model 2

Model 3

 

Lees ook het volledige bericht: beste opplooibare loopbanden

 

Beste loopbanden voor hardlopers

 

Het is een feit; lopers hebben schokdemping nodig om te gewrichten te beschermen bij het hardlopen op een loopband. Zeker als hardloper en bij intensief gebruik speelt dit een grote rol. Elk merk heeft zijn eigen technologie om de schokken op te vangen. Dit leidt allemaal tot comfortabelere looptrainingen maar natuurlijk is de technologie van het ene merk beter dan het andere. De beste loopbanden die we in deze categorie hebben gekozen worden gebouwd voor zowel comfort als prestaties. Met de geavanceerde schokabsorptie technologie, indrukwekkende snelheidsmogelijkheden, controle van de hellingshoek om verschillende soorten terrein te simuleren maakt dat deze loopbanden ook ideaal zijn voor lopers die trainen voor een wedstrijd of marathon.

 

Model 1

Model 2

Model 3

 

Lees ook het volledige bericht: beste loopbanden voor hardlopers

 

Beste loopbanden voor intensieve gebruikers

 

Serieuze lopers die uitstekende demping, een ruime loopband en een hoge topsnelheid willen zijn vaak ook op zoek naar loopbanden met geautomatiseerde hellingen. De demping op de loopbanden van deze modellen zijn veel beter voor de gewrichten dan lopen op asfalt dus investeren in loopbanden van hoge kwaliteit kan helpen om elke training te verlengen en de loper zijn/haar loopcarrière te verbeteren. In deze categorie keken we naar loopbanden van minstens 60 inch, die sneller gaan dan 20 km/u en een ruime keuze qua instellingen van de helling hebben.

 

Model 1

Model 2

Model 3

 

Lees ook het volledige bericht: beste loopbanden voor intensieve gebruikers

 

Beste commerciële loopbanden

 

Het is logisch dat commerciële loopbanden andere opties hebben dan loopbanden voor thuisgebruik omdat de vereisten anders zijn. De meeste van deze opties zijn gemaakt om je leven gemakkelijker te maken doordat de modellen minder onderhoud nodig hebben, de functies super veelzijdig zijn en bij de best beschikbare op de markt horen.

 

Model 1

Model 2

Model 3

 

Lees ook het volledige bericht: beste commerciële loopbanden

 

Beste loopbanden voor wandelaars

 

Wandelen heeft nog steeds een grote impact op onze beenderen. Schok absorptie is hier dus even belangrijk maar ook andere comfort en gemakkelijke functies maken deze modellen ideaal voor wandelaars. De gekozen modellen voor deze categorie zijn voorzien van uitstekende helling en daling mogelijkheden en unieke ontwerpen dat perfect zijn voor wandel trainingen.

 

Model 1

Model 2

Model 3

 

Lees ook het volledige bericht: beste loopbanden voor wandelaars

 

Beste crosstrainers

 

Trainen voor een wedstrijd of revalideren van een blessure? Deze crosstrainers zijn ideaal voor lopers en wandelaars die ook eens afwisselingen willen en willen genieten van de voordelen om te werken aan verschillende spiergroepen. Van super steile hellingen die doen denken aan een trap beklimmen tot geïntegreerde riemen die de stap van een elliptische trainer immiteren, deze crosstrainers beschikken allemaal over een groot aanpassingsvermogen en prestaties.

 

Model 1

Model 2

Model 3

 

Lees ook het volledige bericht: beste crosstrainers

 

Beste loopbanden met bureau

 

Loopband bureau maken het gemakkelijk om fit te blijven en terwijl productief bezig te zijn. We weten ondertussen allemaal dat het niet gezond is om een hele dag achter een bureau te zitten. Met behulp van een loopband bureau kunnen de gezondheidsrisico’s gereduceerd worden door je staand te houden in vergelijking met een bureau waar je een hele dag bij zit. Factoren die we voor deze loopbanden in acht hebben genomen zijn onder andere een ergonomisch design waarbij alles binnen handbereik is, instelbaarheid alsook de motor dat zowel stil als krachtig moet zijn.

 

Model 1

Model 2

Model 3

 

Lees ook het volledige bericht: beste loopbanden met bureau

 

Beste loopband alternatieven

 

De beste loopband alternatieven zijn van de merken X en Y. Elk product dat in deze lijst kan een beter oplossing dan de beste loopband zijn als je de bedoeling hebt om calorieën te verbranden, gewrichten te beschermen en trainingsmogelijkheden. Deze multifunctionele modellen zorgen er voor dat het gemakkelijk is om je te concentreren op een specifieke spiergroep waarmee je voorkomt dat je spieren overbelast.

 

Model 1

Model 2

Model 3

 

Lees ook het volledige bericht: beste loopband alternatieven

 

Beste goedkope loopbanden

 

Wanneer je op zoek bent naar een loopband is de prijs één van de eerste dingen dat opvalt. En als je op zoek bent naar goedkope loopbanden, dan hebben we deze modellen gekozen als beste. Anderzijds ben je natuurlijk ook op zoek naar een loopband van kwaliteit dat lang meegaat. Je zal tussen onderstaande modellen geen loopbanden vinden van de allerbeste kwaliteit met de nieuwste snufjes maar we willen jullie met deze lijst helpen om geld te besparen zonder daarbij al te veel in te boeten op kwaliteit.

 

Model 1

Model 2

Model 3

 

Lees ook het volledige bericht: beste goedkope loopbanden