Beste loopbanden voor thuisgebruik

Beste loopbanden voor thuisgebruik

Ben je op zoek naar de beste loopband voor thuisgebruik? We weten uit ervaring dat dit niet altijd een even gemakkelijke zoektocht is. Om je hierbij te helpen heeft ons team van experts een lijst gemaakt met de beste loopbanden voor thuisgebruik. Elk model is vervolgens ook onderworpen aan een uitgebreide test. De uitslagen van deze testen kun je lezen in de diepgaande reviews

beste loopbanden voor intensieve gebruikers

Nummer 1: Focus Fitness Jet 9 iPlus

De beste looptoestel voor thuis is volgens onze experts de Focus Fitness Jet 9 iPlus. Een stevige elektrische loopband met de meest noodzakelijke en handige functies. De beste keuze op vlak van prijs-kwaliteit.

Dit toestel is verkrijgbaar bij webshops als bol.com. Lees zeker eerst onze uitgebreide review alvorens over te gaan tot aankoop zodat je weet wat je in huis haalt.

Focus Fitness Jet 9 iPlus Review
Focus Fitness Jet 9 iPlus loopband reviewEen uit de kluiten gewassen model met zeer veel mogelijkheden en handige features.

Nummer 2: VirtuFit TR-100

Een goedkope model maar daarom niet minder goed. Deze VirtuFit TR-100 is voorzien van de meest basic vereisten om op regelmatig goed op te kunnen hardlopen. Het gaat om een elektrisch model waarbij de helling verstelbaar is en je vooringestelde trainingsprogramma's op kunt vinden. Uiteraard kun je ook een eigen programma instellen. Daarvoor kan je één van onze trainingsschema's gebruiken.

Virtufit tr100 loopband