De beste redenen om ’s ochtends te sporten

redenen om 's ochtends te sporten

Het beste tijdstip van de dag om te sporten is volgens experts ‘s ochtends. En dat heeft verschillende redenen. Lees ze hier allemaal.

Lees meer

11 tips om gemotiveerd te blijven bij het lopen op een loopband

gemotiveerd blijven lopen op loopband

In dit artikel geven onze fitness experts je 11 tips om gemotiveerd te blijven bij het lopen op een loopband.

Lees meer

Focus Fitness Senator iPlus Review

focus fitness senator iplus loopband review

Ben je een fanatieke loper en op zoek naar een semiprofessionele loopband? De Senator iPlus loopband van Focus Fitness wordt als het topmodel onder de loopbanden beschouwd. Lees hier de volledige review.

Lees meer

Focus Fitness Jet 7 iPlus loopband review

focus fitness jet 7 iplus loopband

De Focus Fitness Jet 7 (iPlus) inklapbare loopband is dé loopband voor mensen die graag de nieuwste technische snufjes op hun loopband willen.

Lees meer

Tunturi Cardio Fit T30 Loopband review

tunturi cardio fit t30 loopband review

Tunturi Cardio Fit T30 Loopband reviewLekker thuis aan je conditie werken, dat kan prima met een loopband. Hierdoor kun je ook in de winter je conditie op peil houden. Een elektrische loopband wordt ook vaak gebruikt om wat af te vallen. Maar welke loopband moet je kiezen, welke loopband is ideaal voor jouw behoefte en […]

Lees meer

NordicTrack C80i Loopband Review

nordictrack c80i loopband review

Met de NordicTrack C80i Loopband doe je jezelf een groot plezier. Want met weer of geen weer, je kunt met dit thuistoestel altijd in beweging blijven. Lees hier de uitgebreide review.

Lees meer

ProForm S9i Loopband Review

proform s9i loopband review

De Proform S9i Loopband is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk apparaat voor de echte sportliefhebber. Lees hier onze uitgebreide review.

Lees meer

Christopeit PRO TM2 Loopband Review

christopeit tm 2 pro loopband product shot

In deze review bekijken we de Christopeit TM-2 Pro loopband. Een compacte loopband voor thuisgebruik dat je eenvoudig kunt opbergen.

Lees meer

VirtuFit TR-100 Loopband Review

lopen op virtufit tr 100

De VirtuFit TR-100 is in de eerste plaats een erg budgetvriendelijke keuze als loopband voor thuis. Lees hier de resultaten van de uitgebreide test van onze experts.

Lees meer

Focus Fitness Jet 2 Loopband Review

focus fitness jet 2 loopband

Wil jij thuis gaan sporten en ben jij op zoek naar een geschikte loopband hiervoor? Of is jouw huidige loopband aan vervanging toe? Bekijk dan eens de Focus Fitness jet 2 loopband! De loopband is makkelijk opklapbaar en relatief goedkoop. Benieuwd wat voor specifieke features en plus- en minpunten deze loopband heeft? Lees dan snel deze review!

Lees meer